xamik Новости

Гарань: Поки що ситуація в Україні вписується в російський сценарій

Ситуація, яка відбувається в Україні поки вписується в російський сценарій, але все швидко може змінитися

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив політолог Олексій Гарань.

"Київ протестує давно, Євромайдани давно по всіх містах. Але пішла ланцюгова реакція. Поки що те, що відбувається - вписується в російський сценарій. Половина України бере адміністрації, друга ні. Єдине те, що буде далі - може вже не вписатися. Це може перекреслити масовість і протест, який перекидається з центру в реніони. І в тих областях є люди, які підтримували демократичні погляди, але виходити вони не наважувалися. Люди відчувають, що вони сила", - сказав він.

Також, на думку Гараня Росія ставила собі за мету зірвати європейську інтеграцію - це вдалося. Що відбулося далі - це вже інший сценарій Росії, послаблення впливу Януковича. Провокації, викрадення людей.

"Російська ФСБ працює тут наповну. Вони сидять в різних організаціях, і українських і в проросійських, нагаючись реалізувати свої сценарії. Але люди не повинні ж мовчати, люди вийшли. І та кількість людей, яка вийшла може поламати російський сценарій. Схожа ситуація була під час Помаранчевої революції, Росія не очікувала, що вийде стільки людей", - вважає політолог

Источник
0
  • 0
  • 2 327
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.