Vivienna Интересное

Апетитна жінка вагою 114 кг стала зіркою стриптизу в США (2 ФОТО + ВИДЕО)

Апетитна жінка вагою 114 кг стала зіркою стриптизу в США (2 ФОТО + ВИДЕО)

114-кілограмова Лулу бере участь у професійних конкурсах стриптизерок і має цілу армію шанувальників

Мешканка США, що володіє нестандартним розміром, має не менш нестандартне хобі. 29-річна Луейн Барбер з Ганновера, штат Меріленд, важить 114 кілограмів і при цьому всерйоз захоплюється стриптизом, маючи цілу армію шанувальників.

Широка популярність до Барбер прийшла порівняно недавно. Кілька років тому вона взяла участь у конкурсі "Америка шукає таланти", що транслюється телеканалом NBC, після чого у неї з'явилася маса прихильників по всьому світу.

Записи виступів неординарною американки доступні для перегляду на YouTube. Для них вона взяла сценічний псевдонім Лулу.

Сама жінка розповідає, що думка зайнятися стриптизом прийшла до неї після народження першої дитини. Після пологів у неї з'явилася зайва вага, через що вона відчувала себе невпевнено. До цього Лулу вела досить активний спортивний спосіб життя - була учасницею групи підтримки, грала в хокей на траві і софтбол, а також захоплювалася плаванням.
Апетитна жінка вагою 114 кг стала зіркою стриптизу в США (2 ФОТО + ВИДЕО)


Ставши матір'ю, вона вирішила, що час спробувати щось нове і пішла на курси стриптизу. Спочатку її мучили сумніви, проте вже скоро жінка зрозуміла, що ніколи не відчувала себе настільки сексуальною.

На сьогодні у Барбер вже двоє дітей. Вони і чоловік повністю підтримують її захоплення. Спеціальний жердину для стриптизу встановлений прямо у них вдома, що дозволяє жінці тренуватися в будь-який час. Це особливо зручно, враховуючи, що крім виховання дітей Лулу працює бухгалтером в автосалоні.

Барбер стверджує, що домоглася в танцях великих успіхів. Незважаючи на свою вагу, вона, за її словами, здатна виконати на жердині будь-який трюк, як і інші, більш мініатюрні стриптизерки.

Своїм прикладом Лулу сподівається надихнути й інших "габарнитних" дам зайнятися стриптизом. Крім того, вона бере участь у професійних конкурсах стриптизерок і мріє одного разу перемогти.
0
  • 0
  • 2 662
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.