sivway Разное

Гвардіола про шанси "Сіті" на требл: "Ми далекі від мрій"

Гвардіола про шанси "Сіті" на требл: "Ми далекі від мрій"


Після кількох невдалих спроб завоювати титул переможця Ліги Чемпіонів Пеп Гвардіола, схоже, знайшов потрібний баланс у грі "Манчестер Сіті" і веде команду до чергового треблу. Однак сам іспанський фахівець закликає не квапити події та почекати закінчення сезону. З думкою аналітиків та експертів згодні і в букмекерській конторі Мелбет, вважаючи "Городян" явними фаворитами у всіх трьох турнірах.

Гвардіола заявив, що він і його гравці поки не мріють про завоювання трьох трофеїв за підсумками нинішнього сезону: "Ми далекі від мрій. На нас чекають ще одна-дві гри в національному Кубку, а в АПЛ наша перевага становить лише 2 очки. Це хіба серйозний заділ?

Особисто для мене поки нічого не змінилося в турнірному становищі в чемпіонаті. У нас ще шість матчів, які будуть слідувати один за одним. Минулого сезону я почав допускати думки про треблi тільки після перемоги в Кубку Англії. Зараз я не хочу квапити події, нам просто потрібно використовувати всі шанси, щоб захистити всі завойовані титули", - сказав Пеп Гвардіола.

У Кубку Англії "Манчестер Сіті" вийшов у півфінал, де зустрінеться з "Челсі" 20 квітня. У Лізі Чемпіонів "Городяни" зіграли внічию з "Реалом" на виїзді, а в АПЛ колектив Пепа Гвардіоли лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи "Ліверпуль" і "Арсенал" на два очки.
0
  • 0
  • 71
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.