sivway Разное

Топовий український тютюн HEVEN

Топовий український тютюн HEVEN


HEVEN є доволі популярною маркою українського тютюну для кальянів. Він відомий своєю високою якістю і яскравими смаками, які до вподоби як новачкам куріння кальяну, так і більш досвідченим любителям «подиміти». Перш ніж купити тютюн heven варто дізнатися про нього більше подробиць.

Унікальні характеристики тютюну HEVEN


Тютюн виробляється безпосередньо в Україні з листя Berley за допомогою особливих технологій. Це впливає на отримання високого результату стосовно міцності. Український бренд постарався втілити всі особливості східного тютюну у свій продукт, але залишив його доступним за ціною для більшості людей.
До основних особливостей тютюну HEVEN відносять:
  • Відмінні смакові якості — бренд пропонує великий вибір ароматів, від фруктових до екзотичних міксів. Всі смаки доволі насичені і виразні, що лише додає привабливості продукту.
  • Довга тривалість куріння — тютюн має особливість довго утримувати жар, завдяки чому можна отримати тривале задоволення від процесу без необхідності часто міняти вугілля.
  • Тютюн середньої фортеці — згодиться і для тих, хто не любить дуже міцні кальяни, і для тих, хто бажає відчути насичений смак.
  • Легке розкурювання — не вимагає спеціальних навичок для розпалювання, що робить його ще більш популярним серед новачків.

Для отримання відмінних показників цей тютюн можна змішувати з іншими тютюновими продуктами. Відрізняється гарною жаростійкістю, тому перегріти його не вдасться.

На що звернути увагу під час вибору смаку


Перш ніж замовити тютюн heven зверніть увагу на певні ключові моменти, щоб отримати максимальне задоволення від куріння. Якщо вам подобається легке і освіжаюче куріння варто обирати такі смаки як апельсин, манго або диня. Екзотичні м’ятні мікси і тропічні фрукти більш до вподоби для проведення експериментів і з їх допомогою вдасться створити складні смакові букети. Десертні аромати (шоколад, ваніль) надають солодкий і насичений відтінок.

Правила оформлення замовлення


В нашому інтернет-магазині ви можете замовити і купити тютюн і супутні аксесуари для куріння. Можлива доставка у будь-яке місто України, де працюють відділення Нової пошти. У великому асортименті в каталозі представлені кальяни, щипці, плити до розжигу, калауди і навіть є вугілля. Контакти для зв’язку: Viber, Whatsapp, Telegram, Instagram. Ми приймаємо замовлення цілодобово. Можна сплатити за замовлення післяплатою або перерахувати кошти на картку.
0
  • 0
  • 261
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.